Cenzaa behandelingen is maximale huidverbetering!

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Beauty By Botman wil daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat jouw beautywensen ook zijn. Want ik je helpen om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, hét cosmeticamerk dat Wellness, huidverbetering en cosmetische huidtherapie combineert!

DESIGNED TO BE YOU!
Structurele verbetering van jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Dat is mijn missie. Verbeter jouw huid op het hoogst haalbare niveau. Jij verdient het om de allerbeste versie van jezelf te worden!

Verander jouw huidtoekomst op basis ven een persoonlijk DNA-profiel!

Benieuwd waar jouw gevoeligheden op het gebied van huidveroudering liggen?

Maak een afspraak voor een Cenzaa DNA Skincode Analyse. Op basis van de persoonlijke inzichten uit jouw DNA-rapport, kan ik een op maat gemaakt programma voor je opstellen met de huidverbeterende cosmeceutical producten, ondersteunende behandelingen en leefstijl- en voedingstips.

BAANBREKENDE HUIDVERBETERING MET HET UNIEKE PCN2® SYSTEEM

In samenwerking met een professioneel team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten, ontwikkelde Cenzaa als eerste cosmeticabedrijf ter wereld het unieke PCN2® systeem. Deze revolutionaire uitvinding werkt grensverleggend in de cosmeceutical producten van Cenzaa en is verbonden aan de medische wetenschap. Dat maakt Cenzaa marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules. Verbeter jouw huid op het hoogst haalbare niveau!

Liefs Sylvia 💋